Πρόγραμμα: "Επανεκκίνηση της Εστίασης"

 • Δικαιούχοι: Υφιστάμενες επιχειρήσεις με ημ/νία σύστασης πριν την 31/12/2020 που δραστηριοποιούνται στην Εστίαση, με πτώση Τζίρου τουλάχιστον 30% το 2020 σε σχέση με το 2019.
 • Επιχορήγηση 100% για επενδύσεις έως 7% του Τζίρου του 2019.
 • Υποβολή αιτήσεων: Έως 30/7/2021.
 • Κόστος φακέλου: 150€ + ΦΠΑ 24%

Δείτε περισσότερα...

 • Προγράμματα Επιδότησης (ΕΣΠΑ, Νέος Επενδυτικός Νόμος κλπ)

 • Στρατηγικός - Επιχειρησιακός Σχεδιασμός

 • Εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας

 • Τηλ/Fax: 231 220 8820
 • Κιν: 6945 2222 63
HomeAffiliate Program

Γίνετε Συνεργάτης (Affiliate) της Delta Consulting Σύμβουλοι Επενδύσεων & Ανάπτυξης

Affiliate Marketing της Delta Consulting
 
Είστε Λογιστής, Μηχανικός, Επιχειρηματίας
Προωθήστε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Delta Consulting Σύμβουλοι Επενδύσεων & Ανάπτυξης και κερδίστε αυτόματα σημαντικά ποσοστά προμήθειας που αγγίζουν έως και το 30%. Δεν υπάρχει κατώτατος τζίρος και μπορείτε να ξεκινήσετε εύκολα μέσα στα επόμενα 5 λεπτά.
 
Ένα μοναδικό πλεονέκτημα του συστήματος προμηθειών (affiliate) που έχουμε είναι ότι ως συνεργάτης λαμβάνετε την προμήθεια για όλο το διάστημα που παραμένει πελάτης η σύσταση που κάνετε. Θέλουμε ευχαριστημένους συνεργάτες/affiliates! Θέλουμε να μας στέλνετε συνέχεια πελάτες και να έχουμε μια σχέση αμοιβαίας ωφέλειας.
 

Τι είναι το Affiliate Marketing;

To Affiliate Marketing είναι η πιο διαδεδομένη μέθοδος Performance Marketing αλλά και η πιο «γνήσια» εκδοχή του. Ο όρος Affiliate Marketing στην ουσία περιγράφει τη σχέση ανάμεσα στον Πελάτη (Φυσικό ή Νομικό Πρόσωπο) και στον Affiliate (ή Συνεργάτης), κατά την οποία ο δεύτερος συστήνει τους πρώτους στην Delta Consulting Σύμβουλοι Επενδύσεων & Ανάπτυξης και πληρώνεται μόνο εφόσον οι πελάτες αυτοί πραγματοποιήσουν μία προσυμφωνημένη ενέργεια (στο σύνολο των περιπτώσεων η ενέργεια αυτή είναι η πραγματοποίηση μιας αγοράς). Αυτός ο τρόπος πληρωμής λέγεται Cost per Action (CPA) και είναι αυτός που διαφοροποιεί το Affiliate Marketing από τις άλλες μεθόδους προώθησης και διαφήμισης. Ας τα δούμε όμως λίγο αναλυτικότερα:
 

Ποιος ορίζεται ως Πελάτης;

Ως Πελάτης ορίζεται κάθε Φυσικό ή Νομικό Πρόσωπο το οποίο ενδιαφέρεται για τα Προϊόντα & Υπηρεσίες της Delta Consulting Σύμβουλοι Επενδύσεων & Ανάπτυξης και το οποίο προχωρεί σε μία αγορά & ολοκληρώνει επιτυχώς την συμφωνημένη (βάση διμερούς σύμβασης έργου με την Delta Consulting) πληρωμή.
 

Ποιος ορίζεται ως Affiliate (Συνεργάτης);

Ως Affiliate (Συνεργάτης) ορίζεται κάθε επιτηδευματίας (Λογιστής, Μηχανικός, Επιχειρηματίας) ο οποίος έχει τη δυνατότητα να συστήνει πελάτες στην Delta Consulting Σύμβουλοι Επενδύσεων & Ανάπτυξης με σκοπό να πληρωθεί ένα προσυμφωνημένο ποσό ή προμήθεια (βάσει ιδιωτικού συμφωνητικού συνεργασίας).
 

Γιατί να γίνετε Affiliate (Συνεργάτης);

Πολύ απλά γιατί δεν έχετε τίποτα να χάσετε! Η επιχείρηση μας προσφέρει σημαντικά ποσοστά προμηθειών, τα οποία ανέρχονται έως και 30%. Επιπλέον, η Delta Consulting Σύμβουλοι Επενδύσεων & Ανάπτυξης σας παρέχει όλα τα εργαλεία και μέσα (περιλήψεις επιδοτούμενων προγραμμάτων, ενημέρωση στο τομέα των επιδοτούμεων προγραμμάτων, υποστήριξη μέσω του Helpdesk μας κ.α.) που χρειάζεστε για να μας συστήσετε επιτυχώς κάποιον πελάτη. 
 

Πληρωμές

Ως γνήσια μορφή Performance Marketing, το μοντέλο Affiliate Marketing που χρησιμοποιούμε είναι βασισμένο στο μοντέλο CPA (Cost per Action), δηλαδή πληρωμή μόνον εφόσον πραγματοποιηθεί μία συμφωνημένη ενέργεια. Στο σύνολο των περιπτώσεων η ενέργεια αυτή είναι η πραγματοποίηση μιας αγοράς, άρα σε αυτή την περίπτωση μιλάμε για CPS (Cost per Sale). 
 
* Η πληρωμή του Affiliate ολοκληρώνεται εφόσον ο Πελάτης εξολήσει επιτυχώς την συμφωνημένη αμοιβή της Delta Consulting Σύμβουλοι Επενδύσεων & Ανάπτυξης, εντός χρονικού διαστήματος 10 ημερών από την πληρωμή του Πελάτη.
 

Ποστοστά Προμήθειας

Παρακάτω αναφέρονται τα ποσοστά προμήθειας που παρέχουμε σε κάθε affiliate βάση των πωλήσεων που αποφέρει:
 
   • 1-5 Πωλήσεις: 10%
   • 6-10 Πωλήσεις: 20%
   • > 10 Πωλήσεις: 30%

Εγγραφείτε

Γραφτείτε στο Δίκτυο σήμερα δωρεάν, δείτε πως λειτουργεί το σύστημα και αρχίστε να βγάζετε χρήματα. Το πρώτο βήμα είναι η συμπλήρωση της φόρμας που θα βρείτε εδώ
 

Προγράμματα Επιδότησης

Website Translation

Greek English French German Italian Russian

Θεσσαλονίκη: Ιασωνίδου 36 & Αγίας Σοφίας, Τ.Κ. 55634, Τηλ/Fax: +30 231 220 8820

Πέλλα: Όρμα Πέλλας - Αριδαία, Τ.Κ. 58400, Τηλ/Fax: +30 231 220 8820

Κύλιση στην Αρχή

Copyright © 2012-2019 www.deltaconsulting.gr. All rights reserved.